top of page

Nieuws 

Start nieuwe groep:

In april 2023 zal ik met een nieuwe groep starten. Deze is vol! In het najaar 2023 zal ik de volgende groep starten.

Medicatie bij het afvallen:

Op dit moment  zijn er 2 medicijnen beschikbaar die extra kunnen helpen als het afvallen niet wil lukken: Saxenda en Mysimba.  Deze medicatie zullen alleen worden voorgeschreven als  een erkende GLI (waaronder het Coolprogramma) niet succesvol is gebleken na één jaar deelname. Medicatie wordt altijd voorgeschreven door een arts.
 

Corona maatregelen:

De groepsruimte die ik tot de beschikking heb is zodanig groot dat we op 1,5 meter afstand kunnen zitten mocht dit weer nodig zijn. Ook is er voldoende ventilatie. We hanteren dan weer de regels van het RIVM: dit betekent dat we op 1,5 meter afstand zitten als dit weer nodig blijkt te zijn. Heeft u klachten die passen bij covid 19, laat u testen en blijf thuis zolang u nog geen uitslag heeft en natuurlijk ook als u positief getest bent. Ookal bent u gevaccineerd, ook dan kunt u toch nog besmet raken. Het kan zijn dat ik vraag om een zelftest als er een groepsbijeenkomst is.

Desondanks kan het gebeuren dat er een bijeenkomst "live" een keer niet doorgaat; dit kan oa ook te maken hebben met verscherpte maatregelen. We gaan dan de bijeenkomst via Zoom (internet) doen. Dit is ook mogelijk als je klachten hebt of je niet prettig voelt om de bijeenkomst "live" mee te maken.

Mijn motto is: houd je aan de regels en kijk vooral wat er WEL kan.

bottom of page