Nieuws 

Vanwege het succes van het Coolprogramma zitten mijn groepen momenteel VOL. Ook voor oktober 2021januari 2021. U kunt hiervoor nog wel op een reserve lijst komen omdat de intakes nog niet zijn gepland en hier mogelijk nog deelnemers kunnen uitvallen.

Daarom ben ik een samenwerking aan gegaan met Dick Leseman leefstijlcoach ook werkzaam in het Leefstijlcentrum. Hij heeft op dit moment nog voldoende plaats. Zie https://mijn-leefstijlcoach.nl/ of bel naar 06-50878685.

 

In het begin 2022 zal ik pas met een nieuwe groep kunnen starten (het traject duurt 2 jaar dus de mogelijkheden om nieuwe groepen te starten is beperkt). Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u bij mij op een wachtlijst komen. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Corona maatregelen:

De groepsruimte die ik tot de beschikking heb is zodanig groot dat we op 1,5 meter afstand kunnen zitten. Ook is er voldoende ventilatie. We hanteren de regels van het RIVM: dit betekent dat we op 1,5 meter afstand zitten, bij binnenkomst en weggaan in ieder geval een mondkapje dragen (tijdens de bijeenkomsten in overleg), onze handen bij binnenkomst desinfecteren en thuis blijven bij klachten of in aanraking zijn geweest met een covid 19 besmetting. Laat je dan testen.

Desondanks kan het gebeuren dat er een bijeenkomst "live" een keer niet doorgaat; dit kan oa ook te maken hebben met verscherpte maatregelen. We gaan dan de bijeenkomst via Zoom (internet) doen. Dit is ook mogelijk als je klachten hebt of je niet prettig voelt om de bijeenkomst "live" mee te maken.

Mijn motto is: houd je aan de regels en kijk vooral wat er WEL kan.